Horgászvizsga 2019

HORGÁSZVIZSGA!

AzIpolyvölgyi Sporthorgász Egyesület ezúton értesíti az érdeklődőket, hogy 2019.04.06-ánszombaton10:30 órakor az Egyesület szobi horgásztanyáján(Szob, Bányatelep utca; Ipolydamásd irányában a kisvasúti átjáró után balra)horgászvizsgát szervez!

A horgászvizsga lebonyolítására az Egyesület biztosítja a helyszínt, a vizsgáztatást egy kihelyezett vizsgáztatásra felkért vizsgabizottság végzi. A horgászvizsga díjmentes azonban a korábbi évektől eltérően a vizsgabizonyítványra a kiállítónak fel kell jegyeznie a vizsgát tett horgász regisztrációs számát, tehát a vizsgát megelőzően a vizsgázni vágyóknak regisztrálniuk kell a HORINFO rendszerben. Ezzel kapcsolatban egyesületünk segítséget tud nyújtani. A regisztráció díja egységesen 2200 forint. A horgász regisztrációról (horgászkártyáról) bővebb információkat lehet találni az interneten a MOHOSZ oldalán, és a horgász magazinokban.

A vizsga teljes időtartama megközelítőleg 2 óra (a tájékoztatással, az okmányok kiállításával együtt).

A vizsgára történő felkészüléshez segédanyag Szobon a Sarokház sörözőben (korlátozott mennyiségben) rendelkezésreáll, ugyanitt lehet a vizsgára személyesen jelentkezni név és telefonszám leadásával. Telefonon történő jelentkezésre is van mód a 30/266-3119 telefonszámon. A vizsgára való felkészülést segítő tankönyv letölthető innen:

http://portal.nebih.gov.hu/-/horgaszvizsgara-valo-felkeszulest-segito-tankonyv

Halak képeinek kiegészítő tanulmányozása ajánlott. Különös tekintettel a ritkábban előforduló, ill. védett halakra!

A jelentkező neve és elérhetősége a Sarokház sörözőben rögzítésre kerül a jelentkezők számának ismerete végett, mivel Egyesületünknek a jelentkezők létszámához igazodva kell a termet berendeznie.

Üdvözlettel:      

azIVSHE vezetősége