Őszi környezetvédelmi nap

HORGÁSZTÁRSAK és kedves érdeklődők!

Az előző évektől eltérően idén a szobi Ipolyvölgyi Sporthorgász Egyesület szervezésében ősszel is elvégezzük folyóink partjának takarítását. Az Egyesület ezúton értesít minden természetbarátot így természetesen horgásztársainkat is, hogy az őszi Környezetvédelmi Nap 2018. szeptember 15-én (szombaton) kerül megrendezésre.

Gyülekező 9:00 órakor a Horgásztanyán (Szobról Ipolydamásd irányában a kisvasút lámpás vasúti átjáró után balra az Ipoly felé eső épület). A horgászokon kívül természetesen mindenkit szeretettel várunk – családokat, fiatalokat, gyermekeket, időseket – akik szeretnének tisztább környezetben élni, pihenni, kirándulni. A vízpart nem csak a horgászoké, annak tisztasága közös ügye kell, hogy legyen mindenkinek aki szívesen tölti itt szabadidejét.

Terveink szerint az Ipoly és a Duna partját tisztítjuk meg Ipolydamásdtól az Ötös-híd alatti pár száz méteres területtel bezárólag. A munkát 12:00-ig tervezzük, a szükséges eszközöket valamint a szemét elszállítását a Horgászegyesület biztosítja. A helyszínen harapnivalót és innivalót szintén biztosítunk. A program a Horgásztanyán ér véget 12:00 órakor.

Kérdéssel, javaslattal az Egyesület Környezetvédelmi Bizottságának vezetőjét Kunya Gergely horgásztársunkat a 70/594-6452 telefonszámon el lehet érni.

Üdvözlettel:                                          

                                                                 az IVSHE vezetősége